Hirdetés

The War Z - Már Steamen is hódítanak a zombik

|

A Hammerpoint Interactive sikert-sikerre halmoz az online zombis-túlélőcímével, amit már rengetegen játszanak és ez a szám csak nőni fog a közeljövőben.

Hirdetés

A fejlesztők saját bevallása alapján több, mint 600 ezer regisztrált felhasználóval büszkélkedhet a The War Z és naponta körülbelül 150 ezren választják a zombis MMO-t szórakozásuk tárgyául. Ha azt vesszük, hogy a játék jelenleg is béta verzióban érhető el, ez igen szép számnak számít, ami csak növekedhet a Steam segítségével, legalábbis erre számít a Hammerpoint Interactive.

A Steamen elérhető kliens "Foundation Release" néven érhető el, ami azt jelzi felénk, hogy az alapfunkciók mind a helyükön vannak és tartalomban sem szenvedhetünk hiányt, a végleges változat még távol van, a fejlesztők továbbra is ügyködnek rajta a háttérben. A zombis MMO producere, Sergey Titov a következőket mondta a Valve digitális rendszeréhez való csatlakozásról: "A Steam remek lehetőséget biztosít számunkra ahhoz, hogy még több játékost szólíthassunk meg és velük dolgozni egyszerűen nagyszerű."

 

A The War Z jelenleg három fajta változatban érhető el, melyeket a játékbeli pénzmennyiség határol el egymástól. A csomagok ára 15 dollártól egészen 50-ig terjed, de a Steamre való felkerülést ünnepelendő mindből 10% engedmény jár a felhasználók számára. Jó hír azok számára, akik rendelkeznek már a játék egy korábbi verziójával, azok könnyedén Steam fiókjukhoz csatolhatják azt extra költségek nélkül.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)