Hirdetés

The War Z - mostantól Infestation: Survivor Stories a neve

|

Nem volt szép előtörténete a játéknak, most már a neve sem a régi. Először Facebookon jelentették be: nincs többé The War Z, helló Infestation: Survivor.

Hirdetés

Azt már korábban is tudtuk, hogy a Hammerpoint Interactive csapatának változtatnia kell a zombis MMO megnevezésén, de viszonylag hirtelen, hosszú csönd után hallatott magáról a The War Z.

Elöször a játék Facebook oldalán jelent meg, hogy mostantól Infestation: Survivor Stories néven fut a kellemetlen előéletű projekt (némi javítócsomag kíséretében), aztán egy rövid hivatalos magyarázatban az alkotók hozzátették, a névvel kapcsolatos jogi problémák vezettek ide. Ha valaki elmegy moziba megnézni Brad Pitt új filmjét, vagy elolvassa Max Brooks World War Z című könyvét, akkor sejthet valamit.

A fejlesztők ígérete szerint a közel 1 millós játékosnak nem kell tartania semmilyen más változástól, csak az zavarja majd össze őket, hogy mit is kell válaszolni, ha megkérdezik őket, hogy éppen mivel is játszanak. Azért ez még nem a világvége (gúny).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)