Hirdetés

The Wardrobe - megjelent az elmúlt évek egyik legviccesebb kalandjátéka

|

Van egy jó hírünk a point-n-click kalandjátékok kedvelőinek: végre megjelent a The Wardrobe, ami a klasszikus elemeket ötvözi a legújabb trendekkel és dilikkel.

Hirdetés

Imádjuk a kalandjátékokat, ezt bizonyára tudják azok, akik követik a The Secrets of Monkey Island végigjátszásunkat. Most egy újabb címmel bővült a lista, megjelent ugyanis a The Wardrobe, amibe már az első trailer után beleszerettünk.

Ebben a kifejezetten mókás, de ugyanakkor néha komoly témákat is feszegető játékban több mint 40 kézzel festett helyszínt járhatunk be, hogy megismerjük a több mint 70 furcsa karaktert és megoldjuk a különböző fejtörőket. Az alkotók több száz popkulturális utalást rejtettek el a játékban a klasszikusoktól egészen a legújab mémekig, így aki otthonosan érzi magát ebben a közegben, az remekül fog szórakozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)