Hirdetés

The Warriors - visszatér a Rockstar klasszikusa

|

PlayStation 4-en játszhatjuk újra a Rockstar Games 2005-ös, 3D-s beat 'em up játékát, a The Warriors-t, amely Xboxon és PlayStation 2-n mutatkozott be.

Hirdetés

A GTA: San Andreas után a Rockstar Games (azon belül is a Rockstar Toronto) valami különlegeset készített: Walter Hill (48 óra, Vörös zsaru, Már megint 48 óra, Vitathatatlan) rendező 1979-es filmjét, a The Warriors-t (A harcosok) dolgozták fel és adták ki játék formájában 2005-ben, méghozzá 3D-s brawlerként.

A sztori szerint 1979-ben járunk, New Yorkban, amikor is egy The Warriors névre hallgató utcai bandát tévesen vádolnak meg egy rivális vezető megölésével. Ahhoz, hogy megmeneküljenek, el kell érniük a város egyik végéből a másikba, azonban 20 mérföld és több ezer dühös bandatag választja el őket a túléléstől. Ebbe csöppen bele a játékos. 

A The Warriors PlayStation 4-es verziója 1080p-s felbontást tud és a trófeák mellett olyan funkciókat támogat, mint a Remote Play, a Shareplay, az Activity Feeds és a Second Screen. 3.1 GB szabad helyre van szüksége a telepítéséhez, körülbelül 4500 forintba kerül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)