Hirdetés

The Wheelman - Doksivadászat két keréken

|

A csődközelbe került Midway sorsa múlhat a Vin Diesel nevével fémjelzett akciójátékon. Büntetlen száguldozás, yeah!

Hirdetés

Mindazok, akik figyelemmel kísérik a haldokló Midway sorsát, nagyjából úgy tekintenek a Vin Diesel szereplésével készülő akciójátékra, ahogy egy évvel korábban az Atari további jövőjét eldöntő Alone in the Dark-ra. Akkor megtörtént a csoda, a töréseket gyártó csapatok hetekig tartó szolidaritásának és passzivitásának köszönhetően a vegyes kritikai fogadtatás ellenére szép számmal sikerült értékesíteni a játékból, az Atari pedig ma újra erős és egészséges.
A Mortal Kombat jogokat áruba bocsátó Midway helyzete elemzők szerint legalább annyira kilátástalan, mint riválisáé volt egy esztendővel ezelőtt.

wheeldoksi-gstv.jpg


A rövidebb, történetvezérelt játékmenetét a GTA-klónokra jellemző nagyobb szabadság érdekében feláldozó alkotás egyik küldetésébe nyerhetünk bepillantást az elkövetkező néhány percben. Gyalogosan, volán mögött és motorkerékpár nyergében elkövetett lövöldözéseknek lehetünk szemtanúi. Láthatjuk például a már többször emlegetett időlassításos, járműpörgéses, pontos célzással kivitelezett telitalálatok látványos következményeit is. Sok mindent el lehet mondani a The Wheelman-ről, de azt, hogy életszagú lenne, biztosan nem.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)