Hirdetés

The Wheelman - Követi a trendet

|

A Wheelman fejlesztői követik az éppen divatos trendet, és GTA klónt faragnak játékukból.

Hirdetés

A Vin Diesel nevével fémjelzett játékot már erősen tesztelik - egyelőre zárt körben. Megvallom őszintén, nem vagyok a gammától hanyatt esve, és úgy látszik a tesztelők sem. A visszajelzések ugyanis arra késztették a készítőket, hogy átgondolják kicsit a játékmenetet. Nyilatkozatuk szerint a GTA olyan hatalmas befolyással rendelkezik, hogy bár az ő játékuk úgy lett volna imba, ahogyan azt ők eredetileg elképzelték, mégis, a GTA miatt megváltoztak az emberek elvárásai. Ők pedig, lükék lennének széllel szemben vizelni ugye, ha tehát a nép GTA-t akar, hát tessék, ne! Ezzel a felkiáltással nekifognak, és átvariálják az alapvetően autós üldözős, mindent lerombolós, szétlövős játszást. Dicséretesnek mondható ez a hozzáállás, bár tény, hogy a kreativitást nem fokozza majd a csapatban. A divatot nem követni kell, hanem csinálni. Próbáljanak meg inkább egy olyan játékot készíteni ami miatt az emberek sutba vágják a GTA-t, és ne leutánozzák azt - ez persze csak magánvélemény. Sajnos azonban a mai farkastörvények uralta világban, a pénz beszél, a fejlesztő meg kussol. Az is igaz, hogy a GTA szerű játékok még egy ideig biztosan tuti befutók lesznek, akkor is, ha az összehasonlítások során mind elvéreznek majd, hiszen az eredetit nehéz lesz túlszárnyalni. Ennek a játéknak pedig tulajdonképpen jót is tehet a váltás, hiszen valljuk be, az eredeti koncepció nem volt túl ütős - így talán nagyobb sikerre számíthat. Meglátjuk februárban - elméletileg. Hacsak a nagy változások miatt nem csúsztatják tovább a megjelenést.

wheelman-screens-06.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)