Hirdetés

The Wheelman - Módosult megjelenési dátum és demó

|

A Vin Diesel nevével fémjelzett akciójáték csúszik egy keveset, de legalább játszható demót kapunk a megjelenés előtt.

Hirdetés

Manapság boldog-boldogtalan a GTA IV-et utánozza. Személy szerint az eredeti ötleteket jobban preferálom, de a fejlesztők és a kiadók nem szeretnek kockáztatni. Nagyon nem.
Inkább lemásolják azt, amit sikeresnek gondolnak. Így tesz a Midway is az eredetileg inkább a Driver vonalat erősítő The Wheelman-nel. Lelkük rajta, de ha már másolni szeretnének, akkor ne úgy tegyék, ahogy a Volition járt el a Saints Row 2 PC-s portja esetében. (Technikailag ugyanakkora kupac tehénlepény, mint a Rockstar munkája.)

diesel1.jpg


A változtatásoknak viszont ára van, minek következtében lemondhatunk a februári megjelenésről. Ezt most szépen átpakolták mácius 20-ra, s az igazat megvallva, akár tovább is csúsztathatják. Cserébe viszont még a megjelenés előtt közkére bocsátanak egy játszható demót. A forrás szerint a konzolos játékosok garantáltan kipróbálhatják majd, a PC-s táborról viszont nem esett szó. Ha az aktuális trendekből indulunk ki, akkor jó eséllyel nem is lesz. De legyünk optimisták!

diesel2.jpg


A GTA IV elemeinek átvétele ellenére a környezet, vagyis az európai szem számára sokkal szebb és meghittebb katalán főváros, Barcelona mindenképpen izgalmasnak tűnik. Azt pedig nem feledhetjük, hogy Vin Diesel a Tigon Studios tulajdonosaként a játék főszereplője és producere is egyben, s ha korábbi játékipari kiruccanását (The Chronicles of Riddic: Escape from Butcher Bay) vesszük alapul, akkor még kellemesen is meglepődhetünk.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)