Hirdetés

The Wheelman mozi készül

|

Vin Diesel szimpatikus figura. Mozifilmjeiből játékok lesznek, és viszont. Nem ússza meg a Wheelman sem.

Hirdetés

A Wheelman ugyan nem lett akkora siker, mint Vin és csapata szerette volna, de azért elég jó kritikákat kapott. A manapság dívó trendeknek megfelelően pedig készül egy mozifilm is. A főszereplő pedig, nem találjátok ki, kicsoda.

A The Wheelman címre keresztelt moziról egyelőre nem sokat tudni, de a rendező személye már biztos. John Singleton vállalta a feladatot, és elméletileg már a forgatókönyv is kész. A sztoriról annyit mondtak, hogy Vin Diesel egy veterán, vérprofi, de már nyugalomba vonult sofőrt játszik, aki visszatér, hogy megvédjen egy hölgyet a múltjától. Diesel és Singleton valószínűleg jól együtt tud majd működni, hiszen Singleton rendezte a 2 Fast 2 Furious filmet is, ahol már dolgozhattak együtt. A The Wheelman mozit a Paramount gondozásában kaphatjuk kézhez, egyelőre ismeretlen időpontban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)