Hirdetés

The Wheelman nyereményjáték!

|

Szeretnél nyerni egy PC-s, Xbox 360-as vagy PS3-as WHEELMAN játékot? Klikk ide, klikk ide!

Hirdetés

Hát persze, hogy szeretnél! nyerni egy PC-s, Xbox 360-as vagy PS3-as WHEELMAN játékot! „Na jó, de milyen feltételekkel?" - kérdezhetnéd gyanakodva. Nos, kiváló barátainknak, a Multimédia Holdingnak és a CD Projektnek köszönhetően csupán három arcletépően egyszerű kérdésre kell válaszolnod! Persze nem szóban, hanem emailben! A három kérdésre adott három válaszodat küldd el az arena_KÚÚÚKAC_gamestar.hu címre, „WHEELMAN NYEREMÉNYJÁTÉK!" jeligére, és a helyes megfejtéseket 2009. május 8-ig beküldő vállalkozó kedvű olvasók között azzal a lendülettel ki is sorsoljuk a játékokat. (A levélben érdemes feltüntedned, hogy milyen verziót - PC, Xbox 360, PS3 - szemeltél ki magadnak.)

A kérdések!

1. Hol játszódik a The Wheelman című játék?
2. Mi volt a címe Freddie Mercury és Montserrat Caballé katalán operaénekesnő közös lemezének?
3. Mi Spanyolország fővárosa?
(Vigyázz, csapda!)

Na még egyszer a lényeg:
válaszokat emailben. Arena_KACKACKUKAC_gamestar.hu. 2009. május 8. Hajrá!

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)