Hirdetés

The Witcher: 1.5-ös patch

|

Vártuk már egy ideje, nem hiába - már tölthető a The Witcher 1.5-ös foltozása.

Hirdetés

Aminek a legjobban örülhetünk az az, hogy az 1.5-ös patch kiveszi a játékból a sokak által utált DRM-et, azaz a Digital Rights Managementet.

Önmagában ez még nem elég, hiszen az egy apró kis javításba is belefért volna. Amit még kapunk az 5 darab játékosok által készített kaland, amely hozzáadódik az eredetiekhez. The Witcher rajongók az új kalandokat a D'jinni creation tools segítségével készítették. Deceits, Blight of the Bogs, Wraiths of Quiet Hamlet, The Wedding, és az érdekes című Merry Witchmas lettek a játék részei - ebből is meg lehet tudni, milyen, a felhasználók által létrehozott tartalmakat kaphat a CD Projekt, amióta a D'jinni megjelent. S az tényleg csak hab a tortán, hogy ezentúl a játék DVD-jének nem kell a meghajtóban lennie, ha játszani akarunk - elég csak feltelepíteni és játszani vele. Köszönjük, lengyel barátaink!

Megjegyzés: a hír nem rendelkezik arról (s erről nekünk sincs tudomásunk), hogy a magyar változathoz megjelent-e az 1.5-ös patch.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)