Hirdetés

The Witcher 2 - a tegnap látott videó tényleg az említett játékból van

|

A tegnap kiszivárgott videó felvétele az Oroszországban megrendezésre került IGROMIR játékexporól került fel az internetre.

Hirdetés

A CD Projekt CEO-ja, Adam Kiciński sajnálattal közölte, hogy a kiszivárgott videón tényleg a The Witcher 2: Assassins of Kings volt látható. A zártkörű bemutatón csak a CD Projekt üzleti partnerei vettek részt, valamint egy maréknyi újságíró.

Az eseményeken mindig tilos a fotózás és a filmezés, ami érthető is, ám vannak trükkös emberek, akiknek rejtett kamerákkal sikerül kicsempészni egy-egy felvételt. Ez megmagyarázza a remegő kamerát, valamint a fél képet elfoglaló piros széket. A The Witcher 2: Assassins of Kings-ről mindent tudni fogunk, ahogy elérkezik a hivatalos bejelentés ideje. Ha esetleg lemaradtatok volna a videóról, most újra megnézhetitek:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)