Hirdetés

The Witcher 2: Assassins of Kings - Hajszálra a milliótól

|

A várakozásoknak megfelelően alakulnak a The Witcher 2: Assassins of Kings eladásai.

Hirdetés

Májusi megjelenése óta 940 000 The Witcher 2: Assassins of Kings példányt vittek haza az üzletekből (vagy szereztek be digitálisan) a vásárlók. Ebből 400 000 az első héten talált gazdára.



A 2007 októberében debütált első résznek egy kerek esztendőre volt szüksége ahhoz, hogy meghaladja az egymilliót, tehát időarányosan sokkal jobban áll a folytatás. Ennek köszönhetően 2011 első felében 80,3 millió zloty (27,92 millió dollár) forgalom mellett 20,4 millió zloty (7,09 millió dollár) nyereségre tett szert a játékot fejlesztő és kiadó CD Projekt.



A The Witcher 2: Assassins of Kings egyébként rövidesen a Gaikai felhőszolgáltatásában (olyan akár az OnLive) kipróbálható lesz egy demó erejéig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)