Hirdetés

The Witcher 2: Assassins of Kings - már nagy felbontású textúrákkal is játszhatjuk

|

A The Witcher 2: Assassins of Kings amúgy sem egy csúnya játék, viszont egy moddernek köszönhetően most egy kicsit még szebbé varázsolhatjuk.

Hirdetés

Bár a legelső The Witcher játékmenete sokak vérnyomását tornászta az egekbe, a The Witcher 2: Assassins of Kings már egy egészen más élményt adott, és ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy megkedveljük Ríviai Geraltot, izgalommal várjuk harmadik kalandját.

Hirdetés

Aki szeretné leporolni az emlékeit vagy most először játszana a CD Projekt RED 2011-es akció-szerepjátékával, az most egy moddernek, "hub996"-nak köszönhetően egy HD felbontású textúrákat tartalmazó csomaggal együtt teheti meg. A mod 4K-s minőségre skálázza fel a textúrákat a főbb karakterek és a szörnyek esetében, valamint 2K-ra az NPC-kéit és az állatokéit.

Az MI-által feljavított, 2 GB-os HD Texture Packot ide kattintva tölthetitek le. A modder egyébként azt tervezi, hogy további opciókkal bővíti a textúracsomagot, hogy a falak, a tárgyak, a fegyverek és a növények is pofásabban mutassanak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)