Hirdetés

The Witcher 2: Assassins of Kings - Minden idők legszebb szerepjátéka?

|

A lengyelek alkotását hajtó grafikus motor minden eddigi próbálkozást felülmúl a műfajban.

Hirdetés

Legalábbis erről vannak meggyőződve a CD Projekt RED illetékesei. A néhány napja megszellőztetett The Witcher 2: Assassins of Kings hivatalos trailert, valamint a részben abból származó képeket elnézve úgy tűnik, van is okuk a melldöngetésre.



Az új motor nem csak magasabb poligonszámmal és nagyobb felbontású texturákkal operál, mint a Neverwinter Nights Aurora motorjából kinőtt elődje, hanem annál lényegesen élethűbb időjárás-szimulációra, valamint a napszakok váltakozásánál már-már teljesen élethű fény-árnyék játékra képes.

Hát te melyik JRPG-ből pottyantál ide?


A legszebb RPG címéért folytatott versenyben további pontokat szerezhet a The Witcher 2: Assassins of Kings, köszönhetően annak, hogy a grafikusom most már olyan apróságokra is ügyeltek, mint a hüvelyükben pihenő kardok. Vége a levegőben lógó fegyverek korszakának!



A verseny persze még korántsem lefutott, hiszen a hivatalos bejelentés előtt álló Dragon Age 2 szintúgy világbajnok grafikát ígér. Meglátjuk...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)