Hirdetés

The Witcher 2: Enhanced Edition - Launch trailer

|

Egy minőségi szerepjáték készül kihajózni az Xbox 360 vizeire, egy remek fejlesztőcsapattal a háta mögött. Kell ennél jobb hír?

Hirdetés

Miután mindenfajta előítélet és rosszallás nélkül összehasonlítottuk a PC-s és X360 verziójú The Witcher 2: Assassin's of Kings grafikáját, érdemes közelebbről is megszemlélni a játék utolsó, kiadás előtti előzetesét.

Már semmi sem állhatja útját a CD Projekt Red azon igyekezetének, hogy a Microsoft konzoljának tulajdonosai is elégedetten sóhajtsanak fel a Witcher 2 minőségét látva. A számítógépekre szánt változathoz hasonlóan az Xbox-os The Witcher 2: Enhanced Edition is magyar felirattal kerül hazánkban kiadásra, köszönhetően a CD Projekt Red illetékeseinek. A PC-vel rendelkező játékosok már ingyenesen(!) letölthetik az Enhanced Edition-nel járó extrákat, míg konzolos társaik hamarosan kézhez kapják a teljes kiadást, melyből megérkezett a launch trailer is:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)