Hirdetés

The Witcher 2 - fontolgatják a DLC-t. The Witcher jöhet konzolra?

|

A CD Projekt fejese szerint a vadiúj motor teszi majd lehetővé a DLC-ket. Elképzelhető, hogy mégis elkészítik a The Witcher 1 konzolos verzióit.

Hirdetés

Még közel egy évet kell várni a The Witcher 2 megjelenésére, de a CD Projekt már erősen fontolgatja a letölthető csomagok támogatását. Könnyen lehet, hogy masszív DLC offenzívákra kell számítani, mert Tomak Gop, a cég egyik fejese a minap közhírré tette egy interjúban, hogy rengeteg nagyszerű ötletük van, amik mindenképpen pakkokba kívánkoznak.

A játék új epizódjához egy teljesen új motort fejlesztettek, ami lényegesen jobban tud egy RPG játékot szolgálni, mint a korábbi Aurora motor. Nem csak a legszebb szerepjátékká teszi a The Witcher 2-t, de a dizájnerek, animátorok, és a történetért felelős alkotók dolgát is megkönnyíti, mert a legtöbb dolgot már a programozók nélkül is meg tudják valósítani. Gop szerint ennek köszönhetően tudnak még több energiát fektetni a fejlesztés művészi oldalára, és a DLC ötleteiket is sokkal szabadabban alkothatják meg. Tehát új motorral szárnyal a fantázia...

Az interjúban szóba került az eredeti The Witcher anyagi okok miatt meghiúsult konzolos verzióinak kérdése. Nagyon nem szabad reménykedni, de Gop azt állítja, hogy a projektet csak jegelték, viszont egyáltalán nem feledkeztek meg róla, és ha lesz rá lehetőség, a CD Projekt nagyon szeretné megvalósítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)