Hirdetés

The Witcher 2 - Közelgő konzolos bejelentés?

|

Tévéinterjúban szólta el magát a The Witcher 2-t fejlesztő CD Projekt első embere.

Hirdetés

Akinek hozzánk hasonlóan módjában állt végigjátszani a The Witcher 2: Assassins of Kings preview verzióját, csakis akkor mehetett el szó nélkül a konzolos előjelek mellett, ha vakságot és némaságot fogadott.



Egyébként még tavaly említette Tomasz Gop producer, hogy a játék kiválóan futott a tesztek során mind Xbox 360, mind PlayStation 3 konzolon. Az újabb megerősítéssel Michal Kicinski, a CD Projekt társalapítója szolgált, aki a The Witcher 2: Assassins of Kings esetleges konzolos átiratait firtató kérdésre a következőt válaszolta: "Igen, ez egy teljesen új projekt számunkra. De természetesen már dolgozunk rajta. Számítsatok rá, hogy az E3 és a Gamescom alatt további részleteket árulunk majd el."
Minden jel arra mutat hát, hogy a folytatás már a konzolos játékosokhoz is eljut, szemben az első résszel, melynek átirata, a The Witcher: Rise of the White Wolf vélhetően sosem készül el.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)