Hirdetés

The Witcher 2 - már 2011 kora tavaszán megérkezhet PC-re

|

Az Atari legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy még 2011. március 31. előtt PC-re landolhat a CD Projekt RPG-je.

Hirdetés

A szemfüles játékrajongók információs aranybányaként szoktak tekinteni a fejlesztők vagy a kiadók domain regisztrációira, vagy különféle üzleti anyagaikra, melyekből messzemenő következtetéseket vonnak le - sokszor igen pontosakat. Ezúttal a The Witcher 2 tengerentúli kiadásáért felelős Atari 2009/2010-es pénzügyi jelentéséből olvasták ki, hogy a lengyel CD Projekt csodálatos RPG-jének folytatása már 2011 tavaszán megérkezhet PC-re.

Az anyag ennél pontosabb időpontot nem jelöl meg, de mivel az Atari 2010-es pénzügyi éve 2011. március 31-ig tart, még előtte megjelenhet a játék az amerikai boltok polcain, és remélhetőleg a Namco Bandai sem fog sokkal tovább várni az európai kiadással. A konzolos verziókról sajnos nem esett szó, így csak a CD Projekt biztató szavaiba kapaszkodhatunk, ám egyre valószínűbb, hogy csak a PC után jöhetnek a többiek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)