Hirdetés

The Witcher 2 megerősítve

|

Több forrás szerint a CD Projekt Red hivatalosan is megerősítette a lengyel CD Action magazin munkatársainak, hogy elkezdődtek a The Witcher folytatásának munkálatai.

Hirdetés

Egyelőre még bizonyításra váró híresztelések keltek szárnyra a The Witcher második részét illetően. Több forrás (RPGWatch, PC Games) szerint a CD Projekt Red képviselője közölte a lengyel CD Action magazin munkatársával, hogy már zajlik a The Witcher 2 fejlesztése.



Biztos vagyok benne, hogy a fenti hír senkit sem lep meg, aki nyomon követte korábban a Geralt kalandjait feldolgozó szerepjáték sorsának alakulását. Az épp 1.5-ös változatnál tartó The Witcher a CD Projekt Red első játékaként máris világsikernek számít, az eladások pedig lassan közelítenek a második millióhoz.



Sajnálatos módon a konzolos változat, a The Witcher: Rise of the White Wolf egymásnak ellentmondó információzuhatag közepette kivérzett és döglött farkasként hever valahol. Reméljük, a folytatás nem jut hasonló sorsra.
Azt csak részletesebb, valóban hiteles tájékoztatás után tudjuk majd megmondani, hogy megközelítőleg mikor érkezik a The Witcher 2, multiplatform lesz-e, továbbá milyen újításokat tartalmaz az első részhez képest.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)