Hirdetés

The Witcher 2 - Mit jelent witchernek lenni?

|

Fehér Farkas, Gwynbleidd, Ríviai Geralt és a magyar nyelv szerint vaják... mégis mit tudunk a witcherről?

Hirdetés

A CD Projekt Red közzé tett egy rövidfilmet arról, amelyen mindannyian elgondolkoztunk már kicsit valamelyik epizód játszása során: mi is valójában a witcher?

Ríviai Geralt az elvei szerint él, óvja az ártatlanokat, némi orenért cserébe elintézi a környéken ólálkodó fenevadakat és mindig arra törekszik, hogy kevésbé hívja fel a figyelmet magára. Azonban kedvenc karakterünk múltja kevésbé volt ilyen visszafogott, főleg ha az egyik rettegett becenevére (Blaviken mészárosa) gondolunk...

Az Xboxos The Witcher 2: Enhanced Edition április 17.-én jelenik meg, természetesen magyar felirattal és a legutóbbi beszámolónk szerint rengeteg extrával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)