Hirdetés

The Witcher 3: Blood and Wine - így szerezhetsz könnyen pénzt

|

A The Witcher 3: Blood and Wine új lehetőségei alaposan megterhelik Geralt kasszáját, de a játékosok már erre is találtak egy viszonylag egyszerű megoldást. Csak nehogy ismét jöjjön az adóellenőr.

Hirdetés

Már a The Witcher 3: Hearts of Stone esetében is volt lehetőségük a játékosoknak, hogy kihasználják a játék rendszereit és tisztességtelen úton szerezzenek jövedelmet, azonban nem garázdálkodhattak következmények nélkül, a CD Projekt RED adóellenőre bizony mindenkit megtalált, aki kihasználta a kiskapukat. Mivel a második nagy kiegészítő, a Blood and Wine sincs tekintettel Geralt pénztárcájára, hiszen igencsak költséges a Grandmaster páncélszett összeszedése és witcherünk otthonának fejlesztése, ezért az élelmes felhasználók újabb kockázatos módszerhez folyamodtak. 

A csalás helyszíne ezúttal Fehér Gyümölcsöskert (White Orchard), azon belül is Willis, a törp kovács műhelye. A módszer az, hogy vásároljunk fel tőle mindent, amit lehet, így több ezer érme marad a zsebében. Ezt követően menjünk az alábbi térképen jelzett helyre: 

Keressük meg az út melletti méhkast, majd az Aard jel folyamatos használatával görgessük el azt egészen Willis műhelyéig, közvetlenül a kovács mellé. Éjjel a legkönnyebb, akkor kihalt a környék, de a törp szerencsére non-stop dolgozik.

Ha a méhkas elég közel van Willishez, kis döngicsélő barátaink elkezdik őt sebezni és néhány találat után végeznek is vele. Ekkor üljünk le, meditáljunk egy órát és lássanak csodát, a kovács él és virul, csinálja tovább a dolgát, viszont halott mása ott fekszik mellette és a méhkas is ugyanott van, ahol hagytuk, tehát újfent a fullánkok várnak a karakterre.

Ezt egészen addig lehet ismételni, amíg úgy nem érzi a játékos, hogy már elég érmét zsebelhet be, ekkor szimplán ki kell fosztani a testeket és minden, ami a karakternél volt halálakor, az a miénk, beleértve a pénzt is. Videón is mutatjuk a folyamatot: 

A glitch működik az 1.21-es javítással is, viszont mindenki csakis a saját felelősségére éljen vele, hiszen a CD Projekt RED bármikor küldhet egy újabb adóellenőrt vagy kieszelhet más megoldást a csalók büntetésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)