Hirdetés

The Witcher 3: Blood and Wine - késni fog a második kiegészítő

|

Jelenleg mindenki a The Witcher 3: Wild Hunt első nagy kiegészítőjével van elfoglalva, így nem is nagyon tűnt fel, hogy a CD Projekt RED csendben elcsúsztatta a következőt.

Hirdetés

A minap jelent meg a The Witcher 3: Hearts of Stone, amely több mint tíz órányi játékidővel egészíti ki a egyébként is drabális alapjátékot, jövőre azonban egy ennél is nagyobb kaland vár ránk a Blood and Wine esetében.

A CD Projekt RED a Hearts of Stone sajtóközleményének a végén adta tudtunkra egyetlen elejtett mondattal, hogy a második nagy kiegészítő nem 2016 első negyedében érkezik, ahogy korábban vártuk, hanem a jövő év első felében (januártól júniusig) várhatjuk a megjelenését. A GameSpot-nak azt nyilatkozta a csapat szóvivője, hogy egy későbbi időpontban többet is elárulnak majd a Blood and Wine megjelenési dátumáról, addig viszont a türelmünket kérik. 

A The Witcher 3: Blood and Wine kiegészítőről jelenleg csak annyit tudunk, hogy többek között húszórányi elfoglaltságot és egy vadonatúj területet (Toussaint) kínál majd, ahol egy háború által érintetlen vidéket fedezhetünk fel és egy ősi, véres titok után nyomozunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)