Hirdetés

The Witcher 3: Blood and Wine - megvan a megjelenési dátum?

|

A vártnál később érkezik a The Witcher 3: Wild Hunt második kiegészítője, a Blood and Wine, de most talán már tudjuk, pontosan mikortól játszhatunk vele.

Hirdetés

Amennyire jó lett a The Witcher 3, annyira lett jó az első kiegészítő, a Kőszívek (Hearts of Stone) is. A CD Projekt Red eleinte 2016 első negyedévére ígérte a Blood and Wine című második kieget, de aztán egy negyedévvel arrébb, az április eleje-június vége közti időszakra halasztotta.

Két képen és egy rövid leíráson (meg egy áprilisi tréfán) kívül még semmilyen hivatalos anyagot nem kaptunk, de hamarosan videók és további infók jöhetnek. Most GRYOnline honlapján jelent meg, hogy a kiegészítő az E3 előtti héttől, egész pontosan június 7-étől lesz kapható. Talán van valami összefüggés aközött, hogy egy lengyel videojátékos oldalon bukkant fel először a dátum, és a CD Projekt RED főhadiszállása is Lengyelországban  található. A kiadó egyelőre semmit nem mondott ezzel kapcsolatban.

A CDPR különböző programokkal készül a jövő heti PAX Eastre, és bár Marcin Momot közösségi menedzser burkoltan cáfolta, hogy ott jelentenék be a Blood and Wine dátumát, lehet, hogy mégis sort kerítenek erre. Meglátjuk.

A Blood and Wine-ból körülbelül 20 órányi játékidőt fogunk tudni kisajtolni, ami duplája a Kőszívek által kínáltnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)