Hirdetés

The Witcher 3: Blood and Wine megjelenés - ebben a hónapban jön az utolsó kaland

|

Egy ütős trailert és pár képet is kapott a pontos megjelenési dátum mellé a The Witcher 3: Wild Hunt második kiegészítője.

Hirdetés

Csupán egyetlen napot tévedtek a legújabb The Witcher 3: Blood and Wine DLC-vel kapcsolatos pletyka terjesztői, ugyanis május utolsó napjától kezdve játszhatunk Geralt történetének utolsó fejezetével PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is.

A CD Projekt Red most végre hivatalosan is közzétette, hogy május 31-én válik elérhetővé a The Witcher 3: Wild Hunt második DLC-je, ami 20 és 30 óra közötti játékidőt ígér. "A "Blood and Wine teszi teljessé a The Witcher 3-at, ez Geralt utolsó küldetése. Több mint 90 új küldetést és 30 óránál is több új kalandot tartalmaz majd a DLC. Azt gondolom, erre minden játékos hosszú ideig emlékezni fog. Érkezik továbbá egy új, dinamikus tájékozódási rendszer, egy új Gwent pakli, új mutációs mechanikák, valamint egy hely, amit Geralt végre otthonának hívhat. És mindez egy akkor új területen történik meg, melynek méretei megegyeznek az alapjáték No Man's Land régiójával." - mondta Konrad Tomaszkiewicz, a játék rendezője.

Fent magyar felirattal kiegészítve megnézhetitek a most kiadott teaser trailert, itt pedig mutatjuk a három friss képet is, ami a bejelentéssel együtt futott be. 

Ti várjátok már a The Witcher 3: Blood and Wine megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)