Hirdetés

The Witcher 3: Blood and Wine - Trónok harca easter eggel is összefuthatunk

|

A CD Projekt RED nem fukarkodott a referenciákkal, a The Witcher 3 legújabb DLC-jében Trónok harca utalás is helyett kapott.

Hirdetés

Ki tudja még hány kikacsintást rejt a The Witcher 3: Blood and Wine, a Dark Souls után Trónok harca easter egget fedeztek fel a rajongók. A DLC egyik vendéglőjében ugyanis a sorozat nézői számára ismerős mondatok hangzanak el egy kislány szájából.

A fentebb megtekinthető videóban Geraltnak mesél egy lány arról, hogy közeleg a tél, hogy milyen jól forgatja a kardot balkézzel, amit a bátyjától kapott, és Tűnek nevezte el. Sokaknak eszükbe juthat a Trónok harca legfiatalabb Stark leánya, Arya, akire tökéletes illenek az előbb felsoroltak. Remek humorról tesz tanúbizonyságot, hogy a készítők ilyen kis apróságokkal is tudták színesíteni a Blood and Wine DLC több tíz órás játékidejét. 

Ti összefutottatok más easter eggel is a The Witcher 3: Blood and Wine-ban? Ha igen, akkor semmiképpen se tartsátok magatokban, kommentben jöhetnek a mókás kikacsintások! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)