Hirdetés

The Witcher 3, Dead Space és Knights of Honor 2 - ezzel játszunk a hétvégén

|

Vajákok leszünk és lovagok, szörnyeket szeletelő gépészek.

Hirdetés

Még nem lengi be otthonainkat teljesen az ünnepi hangulat fahéjillata, de már javában tervezgetünk, hogy miként töltsük az év végi rohanást követő téli szünet csendesebb mederben csordogáló napjait. Friss megjelenések és régi kedvencek egyaránt terítékre kerülnek, pláne ha az utóbbiak épp kisebb vagy nagyobb mértékben, de végre megújulni készülnek.

HP - Nem tudok érdemben haladni a Ragnarökkel, ami azért is nagyon kínos, mert minden elemét szeretem a játéknak, vagy inkább azt érzem, hogy szeretnem kellene, de valahogy 12 óra után kicsit elfáradt nálam az élmény, elkalandozom, nem figyelek oda rendesen, sokkal felületesebb, gyorsabb élményekre vetődöm rá, mint a Vampire Survivors. Nagyon furcsa, amikor a saját igényességünkről alkotott képünk illúziója leomlik, és ott áll az az üres ösztönlény, aki csak a CoD Shoot House pályáján rohangál, és time survival minimáljátékokkal üti el az időt. Biztos az öregedés teszi. 

Paca - Végre bele tudtam kezdeni a God of War Ragnarökbe, ami természetesen lenyűgöző, bármennyit tudnék vele játszani megszakítás nélkül, ha nem lenne egyéb dolgom. Nagyjából 3,5 órám van benne, még legalább ennyit belepakolnék a hétvégén - valószínű, hogy befejezni majd a téli szünetben fogom tudni, de minden a játékkal töltött perc öröm.

Hirdetés

Zs - A hivatalos bemutató alapján nem a The Witcher III next-gen frissítése lesz az eddigi legizmosabb ilyen pakk, de egyrészt "hé, ingyen van", másrészt pedig  nekem már ennyi is elég volt ahhoz, hogy a PS4 és a Switch után Xboxra is behúzzam a játékot, ami most 80%-os kedvezménnyel kapható a Microsoft Store-ban. Valószínű, hogy nem bírom majd december 14-ig, és már ezen a hétvégén elkezdem a prológust, hátha harmadjára is találok benne valami újat. 

Szada - Eszembe jutott, hogy még nem volt szerencsém a Life is Strange: True Colorshöz, pedig benne van a Game Pass felhozatalában, szóval amikor éppen nem a Knights of Honor II-t fogom tesztelni ezerrel, akkor pihenésképpen belekukkantok abba, hogy legyen valami változatosság is. 

Hunter - Kedden hajnalban jön a World of Warcraft: Dragonflight, szóval elrendezem az addonjaimat, a UI-t, befejezem egy karakter szintezését, aztán talán visszanézek a Valorantba egy kis lövöldözésre. Valamivel lazítanom kell, amíg türelmetlenül várom a sárkányröptetést.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

MattMadzz - Nagyon élvezem a League of Legends pre-season frissítését, vagyis élvezném, közben viszont megtudtam, hogy Spider-Gwen többféle verziója is elérhető a Fortnite-ban, szóval amikor csak időm engedi, belépek és megállás nélkül farmolom az XP-t a küldetésekkel. Szívesen írnék izgalmasabbat, az igazság viszont az, hogy szerintem még a Modern Warfare II-t sem fogom elindítani, pedig az nálam nagy szó.

Chava - Habár most a kedvenc hollandjaim is kint vannak, idén valahogy elkerült a vb-láz, nem is nézek meg minden meccset, mint ahogy legutóbb. Inkább nosztalgiázom egy sort a The Callisto Protocol és a Dead Space remake érkezésére készülve, vagyis újrajátszom az eredeti Dead Space-t.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)