Hirdetés

The Witcher 3 - egy rakat új infó jött

|

Kiszivárgott egy The Witcher 3 fejlesztői dokumentum, amiben a konzol-exkluzív funkciók, érdekes számadatok, és a cicifizikáról szóló infók is szerepelnek.

Hirdetés

Nagyon óvatosnak kell lenni a felhőszolgáltatásokkal, nem érdemes olyan fontos dokumentumokat tárolni a meghajtón, amik például egy még meg nem jelent játék összes részletét tartalmazzák.

Ezt most a The Witcher 3: Wild Hunt egyik fejlesztője is megtanulja, ugyanis egy hacker feltörte a Google Drive-ját, ami rengeteg kapcsolódó dokumentumot tartalmazott, melyekben többek között a játék befejezései is olvashatóak voltak. A DualShockers lelkiismeretessége miatt ezeket nem osztotta meg a nagyérdeművel, viszont néhány hasonlóan érdekes infót igen.

Megtudhattuk, hogy az Xbox One-os változat Kinectes hangutasításokat és SmartGlass támogatást is tartalmaz, ami nem akkora újdonság, viszont lesz még egy, a SmartGlasshoz kötődő funkció, az úgynevezett kommentár mód. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy játék közben fejlesztői kommentáros videók jelennek meg az okostelefon vagy táblagép képernyőjén, érdekes dolgokat megosztva a világról és annak megteremtéséről. Újgenerációs játszva tanulás, tulajdonképpen.

A PlayStation 4-es változatról egyelőre azt tudjuk, hogy a DualShock 4 fénysávját biztosan használja, a többi funkció mellett „talán” szerepel.

Megtudtuk még, hogy a játék februárban már játszható alpha állapotban volt, a PC-s változat olyannyira, hogy konkrétan végig lehetett vinni mindenféle haladást blokkoló probléma nélkül.

Ami a játékmenethez kapcsolódó, még mindig nem spoileres infókat illeti, megtudtuk, hogy a játéktér öt területre lesz bontva. Az öt terület között van a bevezető zóna, Skellige, Novigrad és No Man's Land, illetve egy olyan, ami egy korábbi játékban szerepelt, és emiatt nem nevezzük meg.

A játékban összesen 95 különböző NPC modell lesz, 34 elsődleges és 61 másodlagos. Novigradban 6 férfi és 6 női bárd, 6 kurtizán, 34 lakos (ebből 10 idős), 16 női lakos (ebből 8 idős), 9 gazdag nő, 20 szegény ember, 11 szegény asszony, 6 matróz, 8 női elf, 4 női Scoiatael és 4 Fisstech kereskedő található, a falusiak közül 12 férfi (4 idős) és 8 nő (szintén 4 idős), Skelligében pedig 14 lakos (5 idős) és 14 női lakos (5 idős) szaladgál. Ahol külön van a „lakos” és a „női lakos”, ott nem egyértelmű, hogy a nők beleszámítanak-e a lakosok számába, vagy külön kell őket számolni.

Az egyik dokumentumből kiderült, hogy 64 szörny és 174 zeneszám kerül a The Witcher 3-ba. 33 könyvet gyűjthetünk össze, amik a szörnyekről mesélnek nekünk, ezeket a gyakorlott The Witcher játékosok már ismerősen fogadhatják.

Az egyik legfontosabb friss infó, hogy az egyik questben beszélnünk kell valakivel (aki egy hölgy), és azt a feladatot kapjuk tőle, hogy egy átkot eltávolítsunk valakiről valahol (muszáj cenzúrázni, higgyétek el, így a jó). A quest leírása után zárójelben odaírták azért, hogy a cicik úgy fognak mozogni, hogy odavonzzák a tekintetet.

Azt ajánljuk, hogy mostantól minden fórumon óvatosan nézelődjetek, mert a dokumentumok elszabadultak, és ha beleolvastok, lehet, hogy spoilerbe fogtok futni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)