Hirdetés

The Witcher 3 - egy új moddal átalakíthatod Geraltot

|

Nem hitted volna, hogy a Vaják még lazább lehet, ugye? Most te döntöd el, mennyire legyen Geralt varázslatos külsővel vértezett kalandor.

Hirdetés

Votislav megkísérelte a lehetetlent, és megpróbálta a The Witcher 3 Geráltját még menőbbé varázsolni. A Finger Lickin' Geraldo mod névre keresztelt textúracsomag kiélesíti a Fehér Farkas ráncos arcbőrét, és a sebeit is elmélyíti.

Hirdetés

A mod több variációban is létezik, így ha a fiatalosabb, vanillához közeli, sebmentes főhőst szeretnéd, annak a fájljait is megtalálod a Finger Lickin Geraldo aloldalán. A telepítéshez szükséges leírást is megtaláljátok ugyanott.

A Witcher 3 közössége egyébként meglepően komoly modokkal tud előállni. Legutóbb egy rajongó teljesen átalakította a harcrendszert, az a mod is megérhet egy próbát, ha valami egészen újat akarnátok kipróbálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)