Hirdetés

Szamurájként alkották újra a Witcher 3 Geraltját

|

A CD Projekt RED művészei egy különleges figurához teljesen átdizájnolták kedvenc szörnyvadászunkat.

Hirdetés

A CD Projekt RED megnyitotta saját üzletét, ami nem egy túl nagy szám, de a legmenőbb termékük már annál inkább. A Ronin Geralt figura teljesen új külsőt kölcsönöz a The Witcher III: Wild Hunt főszereplőjének, a dizájnért pedig maguk a CD Projekt művészei felelősek.

Hirdetés

A CDPR üzleti vezetője, Rafał Jaki mesélt egy kicsit a szoborról:

"Van egy különleges sarka a szívünkben a japán kultúrának. Többen is beszéljük a nyelvet, és Aleksandra [Jarośkiewicz, a cég értékesítési vezetője] és én is japán filológiából diplomáztunk."

Jaki elmondása szerint a japán rajongók gyakran hasonlítják Geraltot az ottani folklór hőseihez.

"Olyan ő, mint a régi mesék főszereplői, melyek yokai-okról, vagyis legendás szörnyekről szólnak. Geraltot köti egy szabályrendszer, amit sűrűn meg kell szegnie ahhoz, hogy önmaga lehessen. Ez egy gyakori dilemma a japán történetek hőseinél."

A lent látható figura dizájnját sem a véletlen szülte, szinte minden részletének célja van.

"A szobor alapjához az Okunoin temető illetve Jizō szobrok adták az inspirációt, utóbbi a buddhista hitvilágban a gyerekek iránti gondviselést szimbolizálja. A bagoly egyébként egy kevésbé ismert yokai, akit Tatarimokkénak hívnak. Ő a halott csecsemők szelleme, és tökéletesen passzol a Witcher 3 mítoszához."

A gyönyörű alkotást a már említett üzletben tudjátok beszerezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)