Hirdetés

The Witcher 3: HD Reworked Project - még szebb lesz az év egyik legjobb játéka

|

Nem mintha a Witcher 3-nak nagy szüksége lenne HD textúra csomagra, de a modderek még így is többet hoznának ki a játék motorjából.

Hirdetés

Egy tehetséges modder, Halk Hogan PL úgy döntött, hogy nem elég szép neki a The Witcher 3: Wild Hunt, hát felturbózza még egy picit a megjelenítést. A HD Reworked Projekt nagyon szépen halad, és ma új screenshotokat küldött Geralt HD szakálláról.

A lenti gyűjteményben láthatjátok az "Original" felirattal feltüntetett képeket. Ezek az eredeti, a játék jelenlegi verziójából származó screenshotok, melyeket a HD moddal felturbózott verziók követnek. A változás brutális: nem egy-két effekt kicsinosításáról van szó, emberünk tényleg komoly munkát fektetett a játék megszépítésébe.

A mod megjelenési dátumáról egyelőre nem beszélt emberünk. Ti fel fogjátok tenni, ha megérkezik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)