Hirdetés

The Witcher 3: Hearts of Stone - megvan az első kiegészítő megjelenési dátuma (videó)

|

Nem sokkal azután, hogy fontos részleteket tudtunk meg róla, megérkezett a The Witcher 3 Hearts of Stone kiegészítőjének megjelenési dátuma is.

Hirdetés

Körülbelül tíz órányi extra játékidőt kínál majd a Hearts of Stone, a The Witcher 3 első teljes értékű, klasszikus értelemben vett kiegészítője, a Hearts of Stone.

A 30-as szint fölött bármikor játszható sztorivonal No Man's Land vad tájaira, Novigrad és Oxenfurt közelébe visz minket, és egy rejtélyes alak, a Man of Glass megbízásából teljesítünk küldetéseket. A csomag önmagában körülbelül 10 dollárba/euróba kerül, az Expansion Pass vásárlói viszont kedvezményesen, a 2016-ban megjelenő, nagyobb és drágább Blood & Wine-nal együtt kb. 25 eurónak megfelelő összegért vásárolhatják meg. 

A PC-s és PS4-es játékosok számára ugyanakkor a dobozos, limitált kiadás lehet a legjobb választás. Ez a játék letöltőkódja mellett tartalmaz egy Gwent útmutatót, egy Szörnyek és egy Scoia'Tael Gwent paklit, Gwent zsetonokat és egy gyűjtői dobozt. Ez a csomag már itthon is előrendelhető, mind a PC-s, mind a PS4-es változat 6499 Ft-os árcédulát kapott.

Az alábbi teaser ad egy kis ízelítőt a hangulatból.

A Hearts of Stone október 13-tól lesz elérhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)