The Witcher 3 - érkezik az Enhanced Edition?

|

Két webáruház oldalán is feltűnt a The Witcher 3: Wild Hunt Enhanced Edition. A megjelenési dátum viszont annyira korai, hogy erős kétkedéssel kezeljük az egészet.

Vidd haza ráadás PC-s játékkal új gamer perifériád! Hirdetés

Nem lenne túlzottan meglepő, ha valamikor megjelenne egy bővített The Witcher 3: Wild Hunt verzió, melyben a játék két kiegészítője, vagyis a Hearts of Stone és a Blood and Wine is helyet kapna. Most két külföldi webáruház oldalára is kikerült a The Witcher 3: Wild Hunt Enhanced Edition, viszont az erről készül képek szerint az új verzió idén február 5-én jelenne meg.

Hirdetés

Ez az időpont pedig valljuk be, nagyon korai, hiszen a Blood and Wine kiegészítő még pontos megjelenési dátumot sem kapott. Ahogy mi is megírtuk, a második bővítmény csúszni fog, így nem jelenik meg 2016 első negyedévében. Csupán az idei év első félévét tudták becélozni vele. Az pedig igencsak fura lenne, ha a második kiegészítő érkezése előtt megjelenhetne egy bővített The Witcher 3.

A CD Projekt ezidáig nem kommentálta a hírt, egyelőre tehát kezeljük inkább pletyka szinten az egészet. 

Hirdetés

Te mit gondolsz?

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!