Hirdetés

The Witcher 3 - így lesz az összes harcból Gwent párbaj

|

Ha van módja annak, hogy az év egyik legjobb játékát még jobbá tegyük, akkor ez az. Csak bízz a kártyák lelkében, és tiéd a földi királyság.

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt egy kimondottan izgalmas játék. Az RPG kalandok mellett a harc sem rossz, de én bármelyik pillanatban lecserélném a jelenlegi harcrendszert arra a modra, amit DickDangerJustice (király név amúgy) hozott össze.

A Hearts of Card nem is egy túl bonyolult cucc. Annyit csinál, hogy a játék összes harcát Gwent meccsé alakítja. Nem kell kardot rántani, és varázslatokkal bajlódni. Annyi a dolgod, hogy bízol a kártyák lelkében, és te lehetsz a játékok királya. Mondjuk nem baj, ha lesz egy erős Gwent paklid, mielőtt felrakod a modot, de az biztos, hogyha én megszerzem a játékot PC-re, akkor az első dolgom lesz ez telepíteni.

A Hearts of Card már tölthető a NexusMods oldalról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)