Hirdetés

The Witcher 3 - lehetséges megjelenési dátum?

|

Nagyon könnyen előfordulhat, hogy az Amazon.com elszólta magát a lengyel fantasy sorozat harmadik részének megjelenését illetően.

Hirdetés

Nagyon nagy népszerűségnek örvendenek Ríviai Geralt kalandjai és az is biztos, hogy a rajongók már nagyon várják a The Witcher 3: Wild Hunt megjelenését, így aztán érthető, hogy megállás nélkül kapkodunk minden egyes apró információmorzsa felé.

Most az Amazon.com áruházában figyelt fel valaki arra, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt az oldal bejegyzése szerint 2014. szeptember 30-án jelenik meg. Jelenleg a hivatalos információ a megjelenésről annyi, hogy a játék valamikor jövőre jön ki PC-re, és következő generációs konzolokra. 

Mindenesetre ne igyunk előre a medve bőrére. Nagyon gyakori, hogy az Amazon valamiféle ideiglenes dátumot ad csak meg, hogy a vásárlók idejében megkezdhessék az előrendelést, így meglehet, hogy később korrigálják majd ezt az időpontot.

Ti mit gondoltok? Esetleg lefoglaltátok már a saját példányotokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)