Hirdetés

The Witcher 3 - íme az újabb ingyenes DLC-k

|

A tizenhat ingyenes The Witcher 3 DLC közül kettőt már megkaptunk, és hamarosan jön a kövektező kettő is. Yennefer rajongók készüljenek.

Hirdetés

A legtöbben még mindig nem értek a The Witcher 3: Wild Hunt végére, de a CD Projekt RED nem pihen, a múltheti két DLC után hamarosan újabb kettő jön.

Szakállak és hajstílusok helyett most egy questet és egy skint kapunk. A Missing Miners küldetés során ki kell nyomoznunk, mi állhat egy kis skellige-i falu bányászai eltűnésének hátterében (valószínűleg jó mélyre megyünk jó veszélyes bányákba), a másikkal pedig Yennefer külsejét változtathatjuk meg. A kettő így párban pont megfelel, és ajándék DLC-nek amúgy se nézd a méretét.

This week we'll release two new FREE DLCs for The Witcher 3: Wild Hunt!CONTRACT: MISSING MINERS - Miners from a small...

Posted by The Witcher on Monday, May 25, 2015

Azt még nem tudjuk, hogy pontosan mikortól tudjuk letölteni őket, addig is dőljetek kényelmesen hátra, csináljatok meg egy kis ezt itt, egy kis azt ott, aztán majd egyszercsak jön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)