Hirdetés

The Witcher 3 - holnap jön egy újabb patch

|

A The Witcher 3: Game of the Year kiadás megjelenésének nem csak azok örülhetnek, akik most terveznek belekezdeni a játékba.

Hirdetés

Aki eddig nem vette meg a The Witcher 3-at, most már mindenképp várja meg a holnapot, ugyanis ettől a naptól fogva kapható a Hearts of Stone, a Blood and Wine kiegészítőket, valamint minden más DLC-t is tartalmazó Game of the Year kiadás, melynek ára megegyezik azzal (sőt, alacsonyabb lesz annál), amennyibe annak idején az alapjáték került. 

A lemezre már az 1.3-as verzió kerül, de akinek már most megvan a játék, az holnaptól fog tudni frissíteni. A közepes méretű patch megváltoztatja Vimme Vivaldi kinézetét (ez biztosan fontos volt), javít néhány hibát és exploitot, finomhangolja a nehézséget, orvosolja a questek hibáit, és PlayStation kontrolleres ikonokat rak be (valószínűleg a DualShock 4 adapter közelgő megjelenése miatt). Nem a legfontosabb patch, de a javítások listája azért elég hosszú, itt nézhetitek meg teljes egészében.

A Game of the Year Edition hivatalos videóját megnézhetitek alább, kedvcsinálónak tökéletes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)