Hirdetés

Teljesen átalakítja a The Witcher 3 harcrendszerét az új Redux mod

|

Aleks Vuckovic modder alkotásának köszönhetően egészen más élmény lesz a Wild Hunt, mint eredetileg.

Hirdetés

Számos különböző mod készül folyamatosan a The Witcher 3-hoz, viszont az apró módosítások és a grafika látványosabbá tétele helyett a The Witcher 3 Redux az egész játékmenetet és a szintlépést variálja meg.

Hirdetés

A mod készítője, Aleks Vuckovic elmondása szerint arra törekedett, hogy a játékmenet realisztikusabb legyen, és jobban illeszkedjen a Witcher történetvilágához, amelyben a megfelelő felkészülés a siker záloga. Ennek megfelelően átalakította a szintlépés rendszerét, és mind a harc, mind a varázslatok és az alkímia kapcsolódó képességei is megváltoztak. Az adrenalin például fontosabb szerephez jut, viszont könnyebb elveszíteni, és nehezebb is újratölteni. A különböző bájitalok esetében pedig jobban oda kell figyelni, hogy tényleg a megfelelőt fogyassza el jó időben Geralt.

Aleks átalakította a szörnyek és az emberi ellenségek képességeit, valamint bevezette a fáradtság rendszerét is. Fontos újdonság, hogy harc közben nem lehet ételeket és italokat fogyasztani, viszont Geralt már a játék elejétől fogva képes a nyilak visszaverésére.

Amennyiben érdekesnek találjátok a modot, ingyenesen letölthetitek a Nexus Mods hivatalos honlapjáról erre a linkre kattintva. A The Witcher 3 Redux mod viszont kizárólag New Game mód esetében működik, a New Game Plus móddal nem kompatibilis.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)