Hirdetés

Nemsokára kiderül, hogy milyen játékban bukkan fel Ríviai Geralt

|

Előbb megtudjuk, hogy melyik játékban fog vendégeskedni a The Witcher 3: Wild Hunt főhőse, minthogy ki tudnánk mondani: unikornis.

Hirdetés

Mióta a CD Projekt RED stúdió közösségi menedzsere megpendítette a lehetőséget, hogy a The Witcher trilógia főszereplője, Ríviai Geralt idén egy másik videojátékban is felbukkanhat, azóta furdalja az oldalunkat a kíváncsiság, hogy mi lehet az a titokzatos cím - még átmenetileg a Cyberpunk 2077-ről is elterelődött a gondolatunk, pedig az E3-on ott lehet. 

Hirdetés

A legtöbben arra tippeltek, hogy a Bandai Namco kiadásában megjelenő Soul Calibur 6 lehet az a rejtélyes játék, amelyben Geralt vendégeskedni fog, de a CD Projekt RED nem kommentálta a feltételezéseket. Ehelyett a hivatalos The Witcher Twitteren felbukkant egy bejegyzés, amely egyrészt arról szól, hogy Kaer Morhen öreg kövei hamarosan újabb harcok tanúi lehetnek, másrészt arra biztatnak minket, hogy nézzünk vissza holnap: 

Remélhetőleg holnap megkapjuk a várva-várt bejelentést. Ti mire tippeltek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)