Hirdetés

The Witcher 3 - Geralt már pajzsot is használhat

|

Egy új modnak köszönhetően a szörnyvadásznak többé nem kell kardjával hárítania a nyílvesszőket.

Hirdetés

Remek játék lett a The Witcher széria befejező része, azonban Geralt felszerelései között nem szerepeltek pajzsok. Ez ugyan azt mutatja, hogy a CD Projekt Redes srácok fontosnak tartották a karakterhűséget, de azért biztosan akadt olyan játékos, aki szívesen karjára vett volna egy színesre festett deszkadarabot. Most végre megteheti.

A Shields mod rengeteg, a különféle frakciók emblémáival ellátott pajzsot ad hozzá a játékhoz, amelyek már nem csak arra jók, hogy a falat díszítsék, hanem nyugodtan harcba is vonulhatunk velük. Több mint 40 pajzs közül választhatunk, és ez még nem minden, mert a mod tartalmaz néhány különleges páncélt és köpenyt is.

Ha ti is inkább a pajzsos harcmodor mellett tennétek le a voksotokat, akkor innen tölthetitek le a modot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)