Hirdetés

The Witcher 3: Blood and Wine - megéri megkeresni a Dark Souls easter egget

|

Nem sok idő kellett a The Witcher 3: Blood and Wine megjelenése után, hogy a rajongók felfedezzenek néhányat a kiegészítő titkai közül, az egyiket megtalálva pedig egy menő tárgyat is bezsebelhetünk.

Hirdetés

A CD Projekt RED ezúttal is szembement a nyúlfarknyi DLC-k trendjével és Geralt történetét a méretes, akár harminc órányi tartalmat rejtő Witcher 3: Blood and Wine-nal zárja le. Egy ekkora kiegészítőbe sok titok és rejtett apróság fér el, köztük egy Dark Souls-utalás is.

Ezt a Blood and Wine fő szálának egyik utolsó küldetése, a Beyond Hill and Dale közben találhatjuk meg, ha bekapcsolnak a Dark Souls-ösztöneink. Ugyanis a From Software-hez hasonlóan a lengyel készítők is egy nem túl könnyen, de azért észrevehető pályarészt alakítottak ki, amin végigfutva egy tábortüzet találunk, a közepén egy karddal, ahogy azt minden Souls-játék mentési pontjainál megszokhattuk. Ezt meggyújtva és letérdelve ráadásul még magunkkal is vihetünk egy magas szintű kardot, tehát nem csak egónk hizlalása végett érdemes felkeresni a rejtett helyszínt. Hogy merre is kell indulnotok a Cloud Giant legyőzése után, azt a fenti videón megleshetitek.

Nektek melyik volt a kedvenc easter eggetek a Witcher-sorozatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)