Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - nincs többé eltűnő fej, de vannak hasznos újítások

|

Megérkezett az 1.08-as frissítés a Witcher 3: Wild Hunthoz, ami néhány, az előző patch miatt megjelent hiba javítása mellett néhány új feature-t készít elő, illetve tesz be a játékba.

Hirdetés

A Witcher 3: Wild Hunt legújabb frissítése alapvetően az előző patch élesítésével megjelent kisebb bakik kijavítását szolgálja, az 1.08-as verzió pedig már tölthető is. Amellett, hogy rengeteg különböző küldetésben felmerülő bug is javításra került, a CD Projekt RED például a semmibe eltűnő fejek problémáját is megoldotta, de nem kevés, a questekkel kapcsolatos bug is eltűnt.

Ezek mellett olyan érdekességek is bekerültek a Withcer 3: Wild Huntba, mint például annak a lehetősége, hogy csökkentsük a zuhanás által okozott sebzést, egy, pont a landolás előtt időzített bukfenccel. Továbbá az 1.08-as patch a New Game+ mód megjelenését is előkészíti, ami azt jelenti, hogy cuccainkat és szintjeinket megtartva kezdhetünk neki újra a történetnek. A javítások és újdonságok  teljes listáját egy kis magyarázattal erre a linkre kattintva olvashatjátok.

Ti játszotok még a Witcher 3-mal, vagy már a kiegészítőket várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)