Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - helyretette az új frissítés a konzolos verziókat?

|

Videóra rögzített összehasonlításon nézhetjük meg, hogy javult-e a teljesítmény a The Witcher 3: Wild Hunt 1.03-as patch megérkezése után konzolokon.

Hirdetés

A PC-sek pár napja megkapták a 1.03-as frissítést, ami megpróbálta feljebb tornászni a The Witcher 3: Wild Hunt teljesítményét. A konzolosoknak várniuk kellett egy picit, ám most végre megérkezett a tapasz, nézzük meg, hogy sikerült-e javítani a sebességen.

A DigitalFoundry rögtön nekiesett a játéknak a javítás megérkezése után, kíváncsiak voltak, mit tud felmutatni a The Witcher 3: Wild Hunt legfrissebb verziója. A patch notes egyébként itt elolvasható, de érdemes kiragadni egy-két fontosabb dolgot, amit beépítettek a lengyel srácok a 500 megás frissítésbe. Az Xbox One tulajdonosoknak is meghúzták az fps értékének felső határát, ami a mágikus 30-as szám lett. További változtatásokkal sikerült elérni, hogy a lehető legtöbb helyen jól fusson a játék, ám az olyan monumentális helyszíneken, mint Novigrad városa, még mindig előfordulhatnak fps dropok, itt továbbra is küszködik egy picit a Microsoft konzolja. A PlayStation 4 tábornak sem kell aggódnia, ott is érezhető valamennyi javulás, ám sajnos ugyanaz a helyzet a zsúfoltabb területeken, mint az Xbox One esetében. A második videóban viszont látszik, hogy az Xbox One egy hangyányival ugyan, de megbízhatóbban produkálja a stabil fps értéket, a Sony konzoljánál még mindig gyakrabban mutatkozik a "stutter" jelenség.

Ti mit tapasztaltatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)