Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - 170 "Év játéka" díjat sikerült bezsebelni

|

Bár rengeteg fantasztikus játék jelent meg 2015-ben, a The Witcher 3 toronymagasan nyerte a versenyt.

Hirdetés

Ahogy a legtöbb videojátékos oldal vagy magazin, mi is megtartottuk a saját szavazásunkat az év legjobb játékait illetően. Ennek eredményét a januári GameStarban olvashatjátok majd, de addig is lássuk, hogyan látta az évet a nemzetközi sajtó.

Szerencsére nem nekünk kellett végigkattintgatni a több száz gamer oldalt, megtette ezt helyettünk a Gotypicks blog, akik minden évben összegyűjtik az összes neves oldal véleményét a témában. Nemcsak európai, hanem amerikai, ausztrál, sőt, dél-afrikai gamer oldalak is vannak a listán, idén összesen 295-en.

Az év játékának a legtöbben, összesen 170-en választották a The Witcher 3-at, míg a Fallout 4 37, a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain 23, a Bloodborne pedig 19 szavazatot kapott. 2014-ben a Dragon Age: Inquisition, 2013-ban pedig a The Last of Us szakított nagyot. Ha kíváncsiak vagytok, ki hogyan szavazott, itt megtaláljátok a teljes listát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)