Hirdetés

Gyönyörű 360 fokos képek a The Witcher 3: Wild Hunt-ból

|

A legutóbbi Nvidia frissítés rengeteg lehetőséget nyitott meg a csodás képeket varázsoló The Witcher 3 játékosok előtt. Például már 360 fokos screenshotokat is készíthetünk.

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt a legutóbbi játék, ami megkapta az Nvidia Ansel screenshot lehetőségeit. Ezzel már nem csak nagyon magas felbontású képeket lehet készíteni, hanem akár 360 fokos fotókat is lőhetünk.

Ha van egy GTX 680, vagy annál jobb kártya a gépben, akkor csak nyomjátok meg az alt+F2-t, amivel feljön a menü, és mindenféle beállítási lehetőséget találtok ott. Így lehet 360-as képeket is lőni.

Ugyan a nézegető része feldobja a dolgot, de valójában sima panoráma fotókról van szó. Azért az arcunk így is leesett.

A képekért köszönet a Kotakunak. Most pedig mutassátok meg, hogy mennyire tudtok laza screenshotokat csinálni az új technikával, ha a kommentek közé is tesztek párat, hálás csodálói leszünk művészeteteknek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)