Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - hamarosan 4K-ban is játszhatunk PS4 Prón

|

Nem kell már sokáig várni arra, hogy konzolokon is 4K-ban élvezhessük a The Witcher 3: Wild Huntot.

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt a jelenlegi konzolgeneráció (na meg persze a PC-s platform) egyik leggyönyörűbb játéka, de ettől függetlenül sokan vannak azok, akik szívesen kihoznának még egy kicsit többet a látványból.

Szerencsére ennek nincs akadálya, ugyanis a CD Projekt Red elnöke a cég féléves konferenciáján elárulta, hogy néhány nap múlva érkezik meg az a javítás, amivel konzolos rajongók kihozhatják a maximumot a 4K-s tévéikből:

"Készítettünk egy 4K-s verziót, ami néhány napon belül játszható lesz a PlayStation 4 Prón, év végéig pedig az Xbox One X-en is."

Az előadáson többek között szó volt arról is, hogy a CD Projekt Red nagyon szépen növekszik, ugyanis már 700 alkalmazott dolgozik a cégnél, viszont az sajnos már nem került szóba, hogy ebből hányan dolgoznak a Cyberpunk 2077-en vagy hogy egyáltalán hol tart a projekt.

Ti kipróbáljátok majd 4K-ban a The Witcher 3: Wild Huntot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)