Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - Geralt lovával is beszélgethetünk a Blood and Wine-ban (videó)

|

Hiába, a Witcher 3: Wild Hunt készítői minden apróságra figyelnek, így a játék zseniális szereplőgárdájának eddig méltánytalanul kidolgozatlan tagja is saját személyiséget kap majd az új kiegészítőben.

Hirdetés

Nehéz volt betelni a Witcher 3: Wild Hunttal, így nem meglepő, hogy a gamerek minden apró részletet árgus szemekkel figyelnek, amit az idén megjelenő kiegészítőről, a Blood and Wine-ról érkezik. Most, hogy a CD Projekt RED cseleinek hála Roach igazi internetes sztárrá vált, a második kiegészítőben megkapja a neki járó figyelmet kedvenc lovunk is.

A frissen kiadott videóban egy kis betekintést nyerhettünk a Witcher 3: Wild Hunt készítésébe, aminek már a kezdetektől az egyik legfontosabb szempontja volt a lovas közlekedés szimulációja. Viszont amikor kiderült, hogy a lengyel csapat túl jó munkát végzett és a játékosokat hányinger fogta el a túl realisztikus lovaglás látványától, létrejött a titokban működő Bug-készítő Részleg a csapaton belül. Az ő feladatuk volt kitalálni azokat a minél viccesebb bugokat, aminek köszönhetően Roach valódi netes sztárrá vált a Witcher 3 megjelenése után.

Erről a munkáról exkluzív felvételeket is mutattak nekünk, például a különleges motion capture-előadásokat is láthatjuk. Most pedig, hogy sikerült igazán népszerű szereplővé tenni Roachot, úgy döntöttek a CD Projektnél, csupán 4 dollár 99 centért egy DLC-t adnak ki a Blood and Wine-hoz, amit megvásárolva beszélgethetünk is Geralt lovával. Ha pedig előrendeljük a csomagot, még egy Roach matricát is kapunk, ami igazán csábítóvá teszi az ajánlatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)