Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - teljes lesz az élmény

|

A CD Project a The Witcher 3 küldetéseinek és a világ kidolgozottságáról beszél és igyekeznek elkerülni a nyitott világú játékokra jellemző kliséket.

Hirdetés

A CD Project folyamatosan érdekes interjúkkal és információmorzsákkal tartja ébren  az érdeklődésünket a The Witcher 3: Wildh Hunttal kapcsolatban. A sok szimpatikus megnyilvánulásuk magáról a játékvilágról és az elveikről megtalálták az utat a gamerek szívéhez, de azért a játékukról is akad mondanivalójuk.

A CD Project egy interjúban elmondta - de már a The Witcher 3: Wild Hunt előzetesünkből is látszott -, hogy annyi tartalmat pakoltak a sorozatuk legújabb részébe, "amennyi emberileg lehetséges" volt. A cég több új embert is felvett az utóbbi időben, akik kizárólag a küldetésdizájnnal és az írással foglalkoznak, mert szeretnék, ha "a mellékküldetések is tökéletesen illenének a játékba és szerves részeit képeznék annak a világnak, amit majd bejárunk".

Ez persze a nyitott világra való váltásnál nem egy egyszerű feladat, de a CD Projectes srácok úgy néz ki, hogy nagyon jó úton haladnak. Konrad Tomaszkiewicz, a játék igazgatója elmondta, hogy "minden NPC-nek gazdag háttérsztorija lesz és még az adott területnek is feltűnő sajátosságokkal rendelkeznek majd". Ha az E3-on bemutatott masszív demóra gondoltok és emlékeztek, hogy az "pusztán" egy mellékküldetés volt, akkor képet kaphattok arról, hogy mekkora munka is van a The Witcher 3: Wild Huntban.

Tomaszkiewitz azt is elmondta, hogy ugyan fontos az open world-re való váltás a játékélmény szempontjából, de mégsem ez a lényeg. "A nyitott világ hozzáadása a The Witcherhez csak egy újabb lépés afelé, hogy teljessé váljon az élmény, viszont nem ez a legfontosabb. Továbbra is az erős narratívra koncentrálunk, pusztán csak a világot csináltuk hatalmasra és eltüntettük az azt feldaraboló határokat."

A The Witcher 3: Wild Hunt megjelenés sajnos 2014-re tolódott, de akkor PC-re, Playstation 4-re és Xbox One-ra is érkezik. Mit gondoltok, tuti vétel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)