Hirdetés

The Witcher 3: Blood and Wine - mutattak belőle egy kicsit

|

Ki vagyunk már éhezve rá, hogy a CD Projekt RED mutasson valamit a The Witcher 3: Wild Hunt második nagy kiegészítőjéből, a GDC 2016-nak köszönhetően pedig most kicsit bele is leshetünk a Blood and Wine-ba.

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt bezsebelt minden díjat, amit csak lehetett és bevételi szempontból is hatalmas sikernek bizonyult, amit csak fokozott a szintén minőségi Hearts of Stone névre hallgató kiegészítő. Bár a CD Projekt RED további meg nem nevezett tartalmakat is ígért, a figyelem középpontjában egyértelműen a szerepjáték második kiegészítője, a Blood and Wine áll, amely többek között egy új zónát (Toussaint) és vele együtt 20 órányi tartalmat kínál majd. 

Noha a korábbi hírek szerint a The Witcher 3: Blood and Wine jobb lesz, mint az alapjáték és a korábban kiadott képek alapján valóban gyönyörűnek ígérkezik, mozgásban sajnos még nem láthattuk egyetlen másodpercét sem, egészen máig. A játék animációiért felelős Piotr Tomsiński egy előadást tartott a múlt héten lezajlott Game Developers Conference-en, ahová hozott magával egy nyúlfarknyi jelenetet a kiegészítő dialógusrendszerét bemutatandó: 

Egy lejátszási listán összeszedték nekünk azokat a rövid videókat is, amiket még felhasználtak a panel során, és bár többségük az alapjátékból származik (beleértve a Hearts of Stone-t is), azért így is érdekes lehet azoknak, akik kíváncsiak arra, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt dialógusai hogyan működnek a felszín alatt: 

A The Witcher 3: Blood and Wine megjelenési dátumát egyelőre még nem jelentette be a stúdió, de mivel korábban 2016 első felét említették, ezért valamikor a következő hónapok során számíthatunk rá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)