Hirdetés

The Witcher 3: Blood and Wine - magyar felirattal futott be az utolsó előzetes

|

A The Witcher 3: Blood and Wine launch trailere láttán még nehezebb lesz kibírni a megjelenésig hátralévő pár napot.

Hirdetés

Május utolsó napján kapja meg a The Witcher 3: Wild Hunt második, hatalmasnak ígérkező kiegészítőjét, a Blood and Wine. A készítők pontosan tudják, hogy már mindenki számolja a DLC érkezéséig hátralévő napokat, a hangulat fokozásának érdekében pedig most közzétették a launch trailert is.

Külön öröm, hogy ez az előzetes videó magyar feliratot is kapott, így mindenki számára tökéletesen élvezhető lesz. Toussaint festői tájai már egy karnyújtásnyira vannak, fent ti is megnézhetitek milyen kalandokba keveredik egy hét múlva Geralt, mikor utolsó útjára indul. A játék rendezője korábban azt mondta, hogy stílusunktól függően 20 és 30 óra közötti játékidőt ígér a The Witcher 3: Blood and Wine. Ez pedig vitán felül példaértékű tartalom egy DLC esetében.

Ti is várjátok már Geralt történetének lezárását? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)