Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - jövőre további tartalmak érkeznek

|

Aki esetleg attól tart, hogy a CD Projekt RED a Blood and Wine kiegészítő után leveszi a kezét a The Witcher 3-ról, az ne aggódjon: a csapatnak további tervei is vannak a nagysikerű szerepjátékkal.

Hirdetés

Nemrég azt hallhattuk a CD Projekt RED-től, hogy talán (nagyon talán) 2016 végén megjelenhet a következő játékuk, a Cyberpunk 2077, amelyhez pontos megjelenési dátumot még nem kaptunk és a The Witcher 3: Wild Hunt miatt egy darabig még nem is fogunk. 

A stúdió vezetője, Adam Kiciński ugyanis azt mondta a Money.pl-nek adott interjújában, hogy egészen addig nem fogják bejelenteni a Cyberpunk 2077 pontos megjelenését, amíg nem készek arra, hogy elindítsák a projekt marketingkampányát és az még jó ideig nem fog megtörténni, mivel az ideit és a jövő évet is a The Witcher 3: Wild Hunt-nak szentelik majd. Kiciński persze nem cáfolta meg azt, hogy a Cyberpunk 2077 meg fog jelenni 2016 végén (a stílusos az lenne, ha 2077-ben jönne), viszont azt elárulta, hogy továbbra is rendkívül jól fogy Ríviai Geralt utolsó kalandja, ezért azon ötletelnek, hogy a Blood and Wine után hogyan tudnák még bővíteni a világot, amivel 2016-ban is jó eladásokat produkálhatnak: "Olyan jól fogy a játék, hogy megvagyunk győződve arról, hogy lesznek még olyanok, akik megvásárolják, ha továbbra is reklámozzuk" - magyarázta Kiciński. Ez megmagyarázza azt is, hogy miért nem hallottunk még semmi komolyabbat a Cyberunk 2077 felől: a csapat nem akarja elterelni a potenciális vásárlók figyelmét egy másik termékkel arról, ami jelenleg is hasznot termel

Konkrétumokat nem kaptunk azzal kapcsolatban, hogy a CD Projekt RED hogyan szeretné bővíteni a The Witcher 3-at, de a korábbi részeket elnézve nem lennénk meglepve, ha jönne egy Enhanced Edition vagy esetleg további kiegészítők. Ti milyen plusz tartalmaknak örülnétek a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)